Despre noi

S.C. MASS RESEARCH S.R.L este o societate cu asociat unic, constituită în anul 2008. Domeniul principal de activitate al firmei este cercetare-dezvoltare în științe sociale și umaniste (cod CAEN 722). Prin activitatea desfășurată în cadrul MASS RESEARCH urmărim să oferim clienților noștri (agenții guvernamentale, start-up-uri, firme din orice domeniu de activitate, fundații non-profit) o platformă de cercetare concepută pentru a satisface cele mai exigente cerințe.

Scopul nostru este de a crea și livra noi valori astfel încât să se asigure succesul, indiferent de proiect.

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri servicii de înaltă calitate pentru a permite o dezvoltare eficientă prin utilizarea întregului potențial. Activitatea noastră se concentrează în special asupra problemelor economice și sociale de la nivel local, regional, național și internațional.

Administrator

Alina Moroșanu

Doctor în Cibernetică şi Statistică Economică, autoare a unui volum despre analiza statistică a variabilelor categoriale în programul R, Alina Moroşanu este coautoare a cinci articole publicate în reviste indexate Web of Science cu factor de impact, dar şi autoare a cinci articole publicate în reviste indexate BDI.

Citeşte mai mult

Contactaţi-ne

Contactați MASS RESEARCH pentru a afla mai multe informații referitoare la modul în care putem lucra împreună.